1.1.2018

Ensimmäinen blogipostaus

Moikka!

Tämä on miniPIKKU|PIKKUmini -blogin ensimmäinen postaus. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja pyöritellyt ideaa blogin perustamisesta päässäni tuon tuosta. Olen vain aika kriittinen itseäni kohtaan ja välillä myös turhan pessimisti, ja usein nämä ajatukset ovatkin päättyneet siihen, etten viitsi perustaa blogia, kun niitä on nykyään joka aihealueesta vähintään tuhat. Miksi siis kukaan eksyisi lukemaan juuri tänne? Tällä kertaa hylkäsin nämä ajatukset ja herätin blogin henkiin; tämä on ensisijaisesti mulle henkireikä, omaa aikaa ja ajatusten työstämistä. Teen tätä itseäni varten, ja jos joku muukin tästä saa jotain irti, niin olen toki erittäin kiitollinen :)

vauva vaunuissa bugaboo donkey duo


Tän ekan postauksen kirjoittaminen ei ollut ehkä niin hankalaa, kun olen sen jo kerran tehnyt. Samanlaista valkoisen paperin kammoa ei hyökynyt ylitseni, kuin aivan ensimmäisellä kerralla yrittäessäni löytää sanoja paperille. Joten kerrotaan nyt heti alkuunsa, että olen siis joskus aiemminkin, esikoisen vauva-aikaan, kirjoittanut blogia tällä samalla nimellä. Valitettavasti kirjoittamisen kipinä sammui, kun kuvioihin tuli työt ja päivähoitorumba :( Nyt uuden vauvan synnyttyä oma aika on jäänyt vieläkin vähemmälle, mutta kaipaan edelleen paikkaa, johon purkaa ajatuksia tämän härdellin keskellä. Tässä sitä siis ollaan.

Paljastetaan hieman kuka täällä ruudun toisella puolen häärii, vaikka aion tehdä varsinaisen esittelypostauksen myöhemmin. Täällä kirjoittelee vanhempainvapaalla kesään asti oleva 29-vuotias kahden lapsen äiti, joka rakastaa matkustelua(aurinkoa&lämpöä!), nettipelaamista, hyvää ruokaa ja isoja bileitä. Tosin jostain kumman syystä näistä mitään ei tapahdu niin usein kuin haluaisin, hmm. Espoossa majapaikkaa pitävään perheeseemme kuuluu poika "isoV" 06/15, tyttövauva "pikkuS" 09/17 , töissä ison osan päivästään viettävä mies ja 2 koiraa. Blogin päätähtinä toimivat tietysti lapset, mutta aiheina voi olla mitä tahansa kasvatuksen kiemuroiden ja ruokareseptien väliltä, ja välillä toki kirjoittelen myös ajankohtaisista aiheista, jos ne jollain tapaa kiinnostavat tai liittyvät itseeni.

Blogi kertoo pääosin meidän arjesta ja elämästä tahtoikäisen & vauvan kanssa, huumorilla höystettynä. Täältä ei löydy kiiltokuvaelämää, vaan lähinnä raatorealismia. Arjesta selviytymistä ja toiveikasta yritystä löytää siitä hohtoa. Yritän valokuvata mahdollisimman paljon, jos Suomen kelit ja valo (sekä tahtotaapero & tissihai) sallii, nyt kun sain vihdoin kalustonkin päivitetyksi. Monta vuotta olen kuvaillut pelkällä kännykän kameralla, mutta nyt panostin ja ostin itselleni myöhäiseksi joululahjaksi minijärkkärin <3 Kameran kanssa olen vielä aivan hakusessa, mutta toiveissa on saada parempia kuvia tulevaisuudessa.

Saa kysyä, kommentoida tai jättää jonkin merkin, jos tänne blogiin on jostain tupsahtanut. Tai "jos joku kokee samaistuvansa tähän hel*ettiin", kuten mies tuossa ohi kävellessään vitsillä ehdotti 😂

Tervetuloa lukemaan ja kaikille erityisen ihanaa uutta vuotta 2018! :)

-Sinna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti